Pınar Meşegülü
pinar.mesegulu@pn-careersolutions.com
www.pn-careersolutions.com

P&N Career Solutions Group İşe Alım Yöneticisi

12.05.1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Pınar Meşegülü, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden 2015 yılında mezun olmuştur. Üniversite eğitimi ile birlikte çalışma hayatına devam etmiş ve İnsan Kaynakları alanında ilk deneyimini Goya Tesis Yönetimi Hizmetleri firmasında İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak edinmiştir.

2014 yılında Kale Endüstri Holding’de 1800’den fazla çalışanın yer aldığı organizasyon içerisinde mavi ve beyaz yaka istihdamından sorumlu uzman olmakla birlikte, özlük süreçleri, firma içi organizasyonel yapılanmalar, yasal prosedürlerin uygulanması ve denetiminde görev almıştır.

2017 yılından bu yana P&N Career Solutions Group bünyesinde İşe Alım Yöneticisi olarak görevine devam eden Meşegülü, istihdam süreçlerinin tümünde aktif rol almakla birlikte, ekibinin yönetiminden sorumludur. Ayrıca, Türkiye İş Kurumu - İşkur Özel İstihdam Büroları Yönetmeliği gereğince sorumlu olunan tüm faaliyetlerin gerçekleştirilmesi ve denetlenmesinden sorumlu olup, KVKK Yönetmeliği’nin uygulanmasında Kurul Başkanlığı yapmaktadır.