Roy Datschewsky
Eğitim
Hamburg-Harburg Teknik Üniversitesi Ekonomi mühendisliği

Ekonomi Mühendisi & DMAN Eğitmeni

Roy Datschewsky danışman, koç ve eğitmen olarak çalışmaktadır. Ekonomi mühendisliği diplomasına sahip olan Datschewsky, bir enerji tedarik şirketinde ve endüstride görev yaptıktan sonra çeşitli danışmanlık şirketlerinde proje yöneticisi olarak çalışmıştır. Bu şirketlerdeki uzmanlık alanı yalın yönetim, sürekli iyileştirme süreci ve teknik ve idari alanlarda değişim projelerinin uygulanmasıydı.

Danışmanlık hizmetlerinin bir parçası olarak içerik portföyünü, dönüşüm süreçlerine desteği ve çevik ve klasik alanlarda modern yönetim araçlarının uygulanmasını içerecek şekilde genişletti. 2006 yılından bu yana sektörler arası serbest danışman, eğitmen ve yönetim koçu olarak çalışmaktadır. 2017 yılında relations GmbH şirketine yönetici ortak olarak katıldı.

Şimdilerde Roy Datschewsky önceden olduğu gibi danışmanlık görevlerini üstlenmeye devam ederken, aynı zamanda yöneticiler için uygulamaya yönelik eğitimler sunuyor ve koçluk yapıyor. Odaklandığı çalışma alanları şunlardır:

• Dönüşüm süreçlerinin tasarımı ve dönüşüm süreçlerine destek
  • Stratejik organizasyonel gelişim önlemlerinin uygulanması
  • Personel ve ekip gelişimi
  • Kontrol ve yönetim araçlarının geliştirilmesi.

Referans Şirketler: Daimler AG, Deutsche Telekom AG, STRABAG (Bau), Universität Hamburg, Deutsches Milchkontor, Dataport (IT), Deutsche Rentenversicherung.

Roy Datschewsky, 2015’ten beri DMAN programlarında eğitmenlik yapıyor. Eğitim kurslarının tasarım ve uygulanmasında, doğrudan pratik uygunluğa ve hedef yönelik olmasına özel önem vermektedir. Datschewsky’nin Rusya bağlamında da deneyimi mevcuttur. Rus şirketleri OGK-2, Transneft ve Rosatom’un yöneticilerinin yanı sıra IBDA RANEPA’dan MBA katılımcıları ile başarılı bir şekilde çalışmıştır.