Anneliese Tonn-Pollex
www.ihr-weg-zum-kunden.de
Hamburg Üniversitesi Biyoloji & Pedagoji

Present Danışmanlık ve Eğitim, Hamburg’da Yönetici Ortak / Biyolog, Pedagog, Danışman, Eğitmen ve Koç

Anneliese Tonn-Pollex, çeşitli şirketlerin saha satışlarında, ürün müdürü olarak ve şirket içi eğitimlerde (İK) eğitmen kadrosunda çalıştı.

Edindiği bu deneyimler sayesinde, organizasyonel gelişim ve personel gelişimi üzerine çok sayıda projede danışman, koç ve eğitmen olarak yer almaktadır.

Aldığı Eğitimler ve İleri Eğitimler:

• Eğitmen Eğitimi (Forum, Berlin)
  • Sistemik Koçluk ve Organizasyonel Geliştirici Eğitimi (Sistemik Çalışmalar Enstitüsü, Hamburg; Eurosysteam, Heidelberg)
  • Koçlukta İleri Eğitim (VW Coaching GmbH
  • Wolfsburg / KE + P koçluğu)
  • Kariyer Danışmanlığı Eğitimi (Prof. Rappe-Giesecke, EFH; Hannover)
  • Stres yönetimi - Eğitmenlik ve Koçluk için İleri Eğitim (Profesör Gerd Kaluza
  • (GKM), Marburg)
  • MBTI (Myers Briggs Kişilik Tipleri Göstergesi) - Eğitim ve Lisans - Kişilik Profillerinin
  • Değerlendirilmesi
  • NLP Uygulayıcısı – Uzmanlık Derecesi (Thiess Stahl, Hamburg; Forum, Berlin / Viyana)

Son yıllardaki müşteri portfoyü: